1p

Merre tovább, Magyarország? Hogyan éltünk idén, és hogyan fogunk jövőre?

Különleges, évzáró online Klasszis Klub
Petschnig Mária Zita közgazdásszal és Kéri László politológussal
- vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. december 14. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

2008. április 21-től Papp Gábor lesz a Blikk Csoport lapigazgatója, így ő felügyeli a Blikk, Vasárnapi Blikk, Blikk TV, blikk.hu, valamint a Blikk Extra kiadványokat.

A szakember a Viasat Hungária Zrt. marketingigazgatója volt, ahol a Viasat3 és a TV6 csatornák stratégiai marketing, On-air promóciós és pr tevékenységéért is felelt. Korábban 2003-2005-ig az Edison Network üzleti igazgatója,  valamint 2000 és 2003 között az Est Média marketingigazgatója volt.

Papp Gábor a Vendéglátóipari és Kereskedelmi Főiskola szálloda és turizmus közgazdász szakán szerzett magyar és nemzetközi diplomát is 1996-ban, majd a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán végzett kiegészítő tanulmányokat, áll a társaság közleményében.

További karrier híreket Egyről kettőre rovatunkban olvashatnak.

Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!