2001. december 19. 11:00

Megalakult a BILK Logisztikai Terminál Rt. és a BILK Kombiterminál Rt. Az első, 2 milliárd forintos alaptőkéjű társaságban a MÁV Rt. kisebbségi, míg a Volán Tefu Rt. többségi tulajdonos lesz.

A 2,4 milliárd forint alaptőkéjű Kombi Terminál Rt-ben a MÁV, és leányvállalata a MÁV Kombiterminál Kft. többségi tulajdonos, s mellettük kisebbségi tulajdonos a Volán Tefu Rt, GYSEV Rt. és a Hungarokombi Kft. A két cég által tervezett összesen 15 milliárd forint értékű beruházásból 10-et állami támogatás fedez.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.