TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2001. december 19. 11:00

Megalakult a BILK Logisztikai Terminál Rt. és a BILK Kombiterminál Rt. Az első, 2 milliárd forintos alaptőkéjű társaságban a MÁV Rt. kisebbségi, míg a Volán Tefu Rt. többségi tulajdonos lesz.

A 2,4 milliárd forint alaptőkéjű Kombi Terminál Rt-ben a MÁV, és leányvállalata a MÁV Kombiterminál Kft. többségi tulajdonos, s mellettük kisebbségi tulajdonos a Volán Tefu Rt, GYSEV Rt. és a Hungarokombi Kft. A két cég által tervezett összesen 15 milliárd forint értékű beruházásból 10-et állami támogatás fedez.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.