TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2008. szeptember 8. 13:59

A közelmúltban új munkatárssal bővült a Deloitte Magyarország Könyvvizsgálati Üzletága. Sándor János, aki néhány év után most újra a vállalat könyvvizsgálói csapatában folytatja pályafutását, menedzseri pozícióba érkezett a Deloitte-hoz.

Sándor János

Sándor János széleskörű tapasztalattal rendelkezik a könyvvizsgálat területén, a szakember pályafutását a Tatabányai Bányák Vállalatnál könyvelőként kezdte, majd 1994-ben csatlakozott a Deloitte csapatához. Az itt eltöltött hat év során szerezte meg bejegyzett könyvvizsgálói minősítését, valamint okleveles bróker képesítését.

Az elmúlt években a Hoya Lens Hungary Kft. gazdasági vezetőjeként, majd a Chinoin Zrt. számviteli vezetőjeként ért el jelentős eredményeket, áll a társaság közleményében.

A 39 éves Sándor János 1990-ben szerzett diplomát a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán. Angol és francia nyelvismerettel rendelkezik, szabadidejét szívesen tölti sportolással, hosszútávfutással, illetve könnyűbúvárkodással.

További karrier híreket Egyről a kettőre rovatunkban olvashatnak.

Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.