2008. szeptember 8. 13:59

A közelmúltban új munkatárssal bővült a Deloitte Magyarország Könyvvizsgálati Üzletága. Sándor János, aki néhány év után most újra a vállalat könyvvizsgálói csapatában folytatja pályafutását, menedzseri pozícióba érkezett a Deloitte-hoz.

Sándor János

Sándor János széleskörű tapasztalattal rendelkezik a könyvvizsgálat területén, a szakember pályafutását a Tatabányai Bányák Vállalatnál könyvelőként kezdte, majd 1994-ben csatlakozott a Deloitte csapatához. Az itt eltöltött hat év során szerezte meg bejegyzett könyvvizsgálói minősítését, valamint okleveles bróker képesítését.

Az elmúlt években a Hoya Lens Hungary Kft. gazdasági vezetőjeként, majd a Chinoin Zrt. számviteli vezetőjeként ért el jelentős eredményeket, áll a társaság közleményében.

A 39 éves Sándor János 1990-ben szerzett diplomát a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán. Angol és francia nyelvismerettel rendelkezik, szabadidejét szívesen tölti sportolással, hosszútávfutással, illetve könnyűbúvárkodással.

További karrier híreket Egyről a kettőre rovatunkban olvashatnak.

Menedzsment Fórum

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.