1p

Megroggyanhat a Fidesz a Novák-botránytól? Kitört a belharc a pártban?
Mi lesz az uniós pénzekkel és a magyar gazdasággal?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Lengyel Lászlóval -
vegyen részt és kérdezzen Ön is a Pénzügykutató Zrt. vezetőjétől!

2024. február 28. 15:30

A részvétel ingyenes,
regisztráljon itt!

2006 szeptemberétől a Symantec magyarországi csapatát erősíti Gulyás Péter. Az új menedzser több éves IT-sales és -marketing területen szerzett tapasztalatot visz magával az informatikai biztonsági céghez. Korábban a Siemens-nél és a Xerox-nál dolgozott értékesítési területen, illetve projekteket irányított a két cégnél.

Gulyás Péter az értékesítési munkát fogja segíteni a magyarországi és romániai kiemelt partnerek, viszonteladók körében. A menedzser tapasztalata és elkötelezettsége biztosíték a szakmai értékesítési munkára.

A szakember a 2002-ben szerzett diplomát a Szegedi Tudományegyetemen közgazdászként pénzügyi és informatikai szakon. Korábban elvégezte a Tessedik Sámuel Főiskolát vállalati pénzügyek és informatika szakirányon. Szabadidejében szívesen utazik, művelődik. Számos sportot űz: síel, búvárkodik, lovagol, és szereti a squasht.

Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!