1p

Dr. Kocsis Gergely az Ernst & Young Pénzügyi Szolgáltatások, míg Kulcsár Alexandra az Informatikai Tanácsadási Szolgáltatások új menedzsere 2011 novemberétől.

Dr. Kocsis Gergely az AAM Vezetési és Informatikai Tanácsadó Zrt-től érkezett az Ernst & Young-hoz, ahol a pénzügyi szolgáltatási szektor tanácsadási szolgáltatásokért felelős menedzsere lett. Tízéves banki vezetői tapasztalata révén (OTP Bank, CIB Bank) átfogó rálátással és piaci ismeretekkel rendelkezik a pénzügyi szektorban, többek között értékesítési, termék- és folyamatfejlesztési és finanszírozási területeken.

Kulcsár Alexandra pályafutását logisztikai referensként kezdte 1996-ban. Ezt követően több évig dolgozott különböző szoftverszállító cégeknek pre-sales konzulensként, majd értékesítési vezetőként. Az elmúlt 11 évben az Optimum4 Tanácsadó Kft. ügyvezető igazgatója volt. Az Ernst & Young-hoz 2011 novemberében csatlakozott az Informatikai Tanácsadási Szolgáltatások menedzsereként.

További karrier híreket menedzserekről az mfor.hu Menedzserek rovatában olvashatnak

mfor.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!