<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Dr. Kocsis Gergely az Ernst & Young Pénzügyi Szolgáltatások, míg Kulcsár Alexandra az Informatikai Tanácsadási Szolgáltatások új menedzsere 2011 novemberétől.

Dr. Kocsis Gergely az AAM Vezetési és Informatikai Tanácsadó Zrt-től érkezett az Ernst & Young-hoz, ahol a pénzügyi szolgáltatási szektor tanácsadási szolgáltatásokért felelős menedzsere lett. Tízéves banki vezetői tapasztalata révén (OTP Bank, CIB Bank) átfogó rálátással és piaci ismeretekkel rendelkezik a pénzügyi szektorban, többek között értékesítési, termék- és folyamatfejlesztési és finanszírozási területeken.

Kulcsár Alexandra pályafutását logisztikai referensként kezdte 1996-ban. Ezt követően több évig dolgozott különböző szoftverszállító cégeknek pre-sales konzulensként, majd értékesítési vezetőként. Az elmúlt 11 évben az Optimum4 Tanácsadó Kft. ügyvezető igazgatója volt. Az Ernst & Young-hoz 2011 novemberében csatlakozott az Informatikai Tanácsadási Szolgáltatások menedzsereként.

További karrier híreket menedzserekről az mfor.hu Menedzserek rovatában olvashatnak

mfor.hu

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.