2009. december 17. 17:01

December 14-től Csényi Kati látja el a Viasat3 és a TV6 programigazgatói teendőit.

Csényi Kata

Csényi Kati eddig a Viasat3 saját gyártású műsorainak (Mesterszakács, Szeretem a testem) kreatív producereként tevékenykedett a csatornánál, azt megelőzően pedig olyan produkciók főszerkesztőjeként dolgozott, mint például a Megasztár 1-3. Kati ezentúl a Viasat3 és a TV6 teljes programstruktúrájának összeállításáért, a saját gyártású és a vásárolt tartalmakért felel.

A saját gyártású műsorok kreatív producereként Prukner Brigitta csatlakozik a Viasat3 programing-csapatához. Brigitta korábban - többek között - showműsorok, game show-k, reality-k és magazin műsorok kreatív, ill. supervising producereként dolgozott a TV2-nél, azt megelőzően pedig az RTL Klubnál töltött be szerkesztő-riporteri, főszerkesztői pozíciót.

További karrier híreket menedzserekről az mfor.hu Egyről a kettőre rovatában olvashatnak.

Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.