TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

A Visa International Közép- és Kelet-Európát, a Közel-Keletet és Afrikát magába foglaló CEMEA régiója ma bejelentette, hogy megkezdte azon reklámügynökség kiválasztását, amely - mint az előválogatott ügynökségek közül legalkalmasabb - megbízást kaphat a szervezet több millió fontos reklámköltségvetésének kezelésére.

Jelenleg a szervezet összes reklámigényét két ügynökségi hálózat elégíti ki, nevezetesen a Saatchi and Saatchi Közel-Keleten és Afrikában, illetve a Tequila Közép- és Kelet-Európában. A Visa CEMEA azonban azt tervezi, hogy a jövőben az összes reklámmegbízást egyetlen ügynökségi hálózatnak adja, amelynek így a szervezet minden reklámigényére teljes körű megoldást kell szállítania.

Alex Craddock, az ügynökség kiválasztásáért felelős marketingvezető így nyilatkozott: "Annak a kétszámjegyű növekedésnek köszönhetően, amelyet a Visa CEMEA régiója immár öt éve produkál, a fizetési kártyák használata mára a régióban élő fogyasztók nagy része számára a mindennapi élet részévé vált. E növekedés egyenes következménye, hogy ma már sokkal inkább stratégiai és márkaorientált, mintsem a korábbiakban érvényesülő taktikai és promóciós jellegű megközelítésre van szükség a szervezet reklámtevékenységeiben."

A több nemzetközi hálózattal folytatott tárgyalásokat követően négy hálózat került fel az előválogatottak listájára a BBDO Worldwide, a Grey Worldwide, a Lowe Worldwide és a Saatchi & Saatchi (a jelenlegi megbízott).A Saatchi & Saatchi látja el a Visa EU reklámszükségleteit; ezt a megbízást a válogatás nem érinti. A Visa CEMEA médiaügyeit a Mediaedge:CIA kezeli; ezt a megbízást ugyancsak nem érinti a válogatás.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.