1p

Április elejétől Roberto Cannata a Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest új Executive Sous Chef-je.

Roberto Cannata

A milánói születésű Roberto Olaszországban kezdte szakmai pályafutását, ahol a Como-i Szakiskolában, majd a milánói „Carlo Porta” Iskolában szerzett diplomát.

Roberto Katarból érkezett Magyarországra, ahol a Four Seasons Hotel Doha Executive Sous Chef-je volt három évig. Ezt megelőzően dolgozott a milánói Four Seasons Hotelben, a londoni Canary Wharf Four Seasons Hotelben, a világhírű párizsi Georges V-ban, majd New York-ban, Chicago-ban és a bangkoki  Four Seasons Hotelben.

A 31 éves Executive Sous Chef szeret utazni, kedvenc időtöltése a zenehallgatás és az olvasás, áll a társaság közleményében.

További karrier híreket Egyről kettőre rovatunkban olvashatnak.

Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Előfizetőink máshol nem olvasott, higgadt hangvételű, tárgyilagos és
magas szakmai színvonalú tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Korlátlan hozzáférést adunk az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz is, a Klub csomag pedig a hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmazza.
Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!