1p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén -
nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2023 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

2007. november 1-től régi-új szakember segíti a Magyar Turizmus Zrt. vezérigazgatójának munkáját dr. Bak Judit személyében, stratégiai titkári munkakörben.

A szakember 1996 és 2000 között már dolgozott a nemzeti turisztikai marketingszervezetnél a sajtófőnöki teendőket ellátva.

Ezt követően is a turizmus állami irányításában tevékenykedett sajtó és PR területen, legutóbb Dr. Kolber István, korábbi turizmusért is felelős tárca nélküli miniszter munkáját segítette kommunikációs igazgatóként.

A választásokat követő új államigazgatási szervezetben az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium szakállamtitkárságán dolgozott. A szakember angolul, németül és oroszul beszél.

További karrierhíreket az mfor.hu Egyről a kettőre rovatában talál!

Menedzsment Fórum 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!