2p

Ront vagy javít Magyarország megítélésén a soros EU-elnökség?
Milyen újabb öt év elé néz Karácsony Gergely?
Mi lesz a liberalizmussal Magyarországon?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Horn Gáborral!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnökétől!

2024. július 24. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

2013 szeptemberétől új szakember erősíti a Deloitte Legal ügyvédi iroda hálózat magyarországi csapatát. Dr. Erdős Gábor széleskörű szakmai tapasztalattal rendelkezik a finanszírozási, restrukturálási, illetve a komplex ingatlanjogi és felvásárlási ügyletek kezelésében. A szakértő igazgatói pozícióban segíti majd a Deloitte hazai ügyvédi hálózatának munkáját.

Dr. Erdős Gábor

Dr. Erdős Gábor jogász, 2000-ben végzett az Eötvös Loránd Tudományegyetemen. Ezt követően a University of Manchesteren mesterjogász képesítést szerzett nemzetközi magánjogból.

A szakértő az elmúlt évtizedben több nemzetközi ügyvédi irodában is tapasztalatot szerzett, legjelentősebb gyakorlatát jelöltként és ügyvédként is a Martonyi és Kajtár Baker and McKenzie Ügyvédi irodában töltötte. A Deloitte Legal hálózathoz a Faludi Wolf Theiss Ügyvédi Irodától érkezett, ahol vezető ügyvédként bankjogi és ingatlanjogi csoportok felépítése és vezetése volt a feladata.

Dr. Erdős Gábor ügyfélkörét hazai és régiós bankok, biztosítók, egyéb pénzintézetek és ingatlanfejlesztők alkotják. A szakértő a Deloitte Legal hálózatnál aktívan részt vesz majd az üzletfejlesztésben, illetve a junior kollégák fejlesztésében.

További karrier híreket menedzserekről az mfor.hu Menedzserek rovatában olvashatnak.

mfor.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!