2013. szeptember 25. 13:04

2013 szeptemberétől új szakember erősíti a Deloitte Legal ügyvédi iroda hálózat magyarországi csapatát. Dr. Erdős Gábor széleskörű szakmai tapasztalattal rendelkezik a finanszírozási, restrukturálási, illetve a komplex ingatlanjogi és felvásárlási ügyletek kezelésében. A szakértő igazgatói pozícióban segíti majd a Deloitte hazai ügyvédi hálózatának munkáját.

Dr. Erdős Gábor

Dr. Erdős Gábor jogász, 2000-ben végzett az Eötvös Loránd Tudományegyetemen. Ezt követően a University of Manchesteren mesterjogász képesítést szerzett nemzetközi magánjogból.

A szakértő az elmúlt évtizedben több nemzetközi ügyvédi irodában is tapasztalatot szerzett, legjelentősebb gyakorlatát jelöltként és ügyvédként is a Martonyi és Kajtár Baker and McKenzie Ügyvédi irodában töltötte. A Deloitte Legal hálózathoz a Faludi Wolf Theiss Ügyvédi Irodától érkezett, ahol vezető ügyvédként bankjogi és ingatlanjogi csoportok felépítése és vezetése volt a feladata.

Dr. Erdős Gábor ügyfélkörét hazai és régiós bankok, biztosítók, egyéb pénzintézetek és ingatlanfejlesztők alkotják. A szakértő a Deloitte Legal hálózatnál aktívan részt vesz majd az üzletfejlesztésben, illetve a junior kollégák fejlesztésében.

További karrier híreket menedzserekről az mfor.hu Menedzserek rovatában olvashatnak.

mfor.hu

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek január legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 32 576 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 283 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.