TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2013. szeptember 25. 13:04

2013 szeptemberétől új szakember erősíti a Deloitte Legal ügyvédi iroda hálózat magyarországi csapatát. Dr. Erdős Gábor széleskörű szakmai tapasztalattal rendelkezik a finanszírozási, restrukturálási, illetve a komplex ingatlanjogi és felvásárlási ügyletek kezelésében. A szakértő igazgatói pozícióban segíti majd a Deloitte hazai ügyvédi hálózatának munkáját.

Dr. Erdős Gábor

Dr. Erdős Gábor jogász, 2000-ben végzett az Eötvös Loránd Tudományegyetemen. Ezt követően a University of Manchesteren mesterjogász képesítést szerzett nemzetközi magánjogból.

A szakértő az elmúlt évtizedben több nemzetközi ügyvédi irodában is tapasztalatot szerzett, legjelentősebb gyakorlatát jelöltként és ügyvédként is a Martonyi és Kajtár Baker and McKenzie Ügyvédi irodában töltötte. A Deloitte Legal hálózathoz a Faludi Wolf Theiss Ügyvédi Irodától érkezett, ahol vezető ügyvédként bankjogi és ingatlanjogi csoportok felépítése és vezetése volt a feladata.

Dr. Erdős Gábor ügyfélkörét hazai és régiós bankok, biztosítók, egyéb pénzintézetek és ingatlanfejlesztők alkotják. A szakértő a Deloitte Legal hálózatnál aktívan részt vesz majd az üzletfejlesztésben, illetve a junior kollégák fejlesztésében.

További karrier híreket menedzserekről az mfor.hu Menedzserek rovatában olvashatnak.

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.