2p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

A METRO Kereskedelmi Kft. marketinges csapatát új szakember erősíti Juhász Attila személyében, aki 2010 novemberében csatlakozott a METRO-hoz mint Márkamenedzsment osztályvezető.

A szakember idegenforgalmi és szálloda szakon végzett szakközgazdászként a Budapesti Gazdasági Főiskolán, később, 2009-ben pedig a CEU Business School nemzetközi MBA fokozatát is megszerezte. Az egyesült államokbeli szállodai gyakorlatát követően nemzetközi reklámügynökségeknél (DDB Budapest és Publicis) helyezkedett el, majd 4 év után az ügyféloldali marketing területére váltott: a Citibank kommunikációs osztályát építette fel és egyben vezette több mint 6 éven keresztül. Ezután a bankon belül váltott pozíciót, és 2 évig a Citigold privát banki üzletága számára dolgozta ki a hálózaton belül globális elismerést is hozó Citigold Club lojalitás-program stratégiáját. Emellett különböző használatösztönző és aktiváló kampányokat vezetett és rengeteg rendezvényt bonyolított le az ügyfelek nagy megelégedésére.

Új pozíciójában a METRO hagyományos marketing feladataiért lesz felelős, amely lefedi az induló klasszikus ATL kampányokon túl a METRO sajátmárkás termékcsoportjainak brand menedzsmentjét és ehhez kapcsolódó aktivitásokat, a kommunikációhoz kapcsolható PR megjelenéseket, az instore marketing felületek hatékony kiépítését és hasznosítását, a különböző vevőcsoportoknak szóló lojalitásprogramok támogatását, valamint az arculati és kommunikációs eszközök fejlesztését is.

MTI

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!