2009. február 4. 10:29

Busák István személyében új szakember veszi át a Hewlett-Packard (HP) Személyi Számítógépek Üzletágának (PSG) marketingfeladatait.

Busák István

Busák István a Budapesti Gazdasági Főiskolán szerzett nemzetközi üzleti és média szakos képzést, majd a Kirowski Zrt.-nél és a Publicis Modem-nél magyar és nemzetközi ügyfelek hirdetési és marketing feladatait látta el, amely során online, print és outdoor kampányok tervezését, kreatív gyártását és kivitelezését felügyelte 32 országban.

Új pozíciójában a HP három üzletága közül a Személyi Számítógépek Üzletág magyarországi marketing feladataiért felel majd, áll a társaság közleményében.

„Örömmel tölt el, hogy csatlakozhatok a HP legdinamikusabban fejlődő üzletágának csapatához és munkámmal támogathatom HP termékek értékesítését.” – mondta Busák István. A 2008 októberében zárult gazdasági évben ugyanis a PSG üzletág érte el a legnagyobb növekedést a cég három üzletágán belül.

További karrierhíreket Egyről a kettőre rovatunkban olvashatnak.

Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.