2p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

2008 nyarán Varga Judit és Fábián Zoltán személyében új munkatársakkal bővült a CB Richard Ellis csapata. A budapesti irodaügynökség vezetőjeként, illetve ingatlan-tanácsadójaként az új kollégák elsősorban iroda-bérbeadással foglalkoznak majd.

Varga Judit

Varga Judit a budapesti irodaügynökség vezetőjeként csatlakozott a CB Richard Ellishez. Több, mint egy évtizedes szakmai tapasztalatával a projektek minden fázisát átlátja a telek megvásárlásától kezdve a tervezésen és bérbeadáson át az épületek üzemeltetésig.

A CBRE előtt Varga Judit a Futureal ingatlanfejlesztő vállalatnál dolgozott, ahol értékesítési vezetőként a cégcsoport közel 400 ezer négyzetméternyi irodafejlesztéseinek bérbeadásáért volt felelős. 2001-től a Skanska Property Hungary-nél négy éven át a saját fejlesztésű iroda- és kiskereskedelmi ingatlanok bérbeadásával foglalkozott.

Ezt megelőzően a Healey & Baker retail részlegén a Tesco és Auchan hipermarketek üzletsorának bérbeadásáért, első munkahelyén, a Gordon & Websternél pedig a Plaza bevásárlóközpontok üzlethelyiségeinek kiadásáért felelt.

Varga Judit a Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Főiskolán szerzett közgazdász végzettségét a Budapesti Műszaki és Közgazdaságtudományi Egyetemen és a Nottingham Trent University-n folytatott tanulmányokkal egészítette ki, ahol okleveles ingatlanszakértő képesítést szerzett. 2006 óta az angol Királyi Okleveles Ingatlanszakértők Társaságának (RICS) tagja.

Fábián Zoltán

Fábián Zoltán a CBRE magyarországi csapatában elsősorban az irodai ingatlanok bérbeadásáért felelős. A szakember 1998 óta dolgozik az ingatlanszektorban, így az ingatlan-tanácsadás és ügyfélmenedzsment területein már széleskörű tapasztalattal bír, áll a társaság közleményében.

Mielőtt a CB Richard Ellishez érkezett, a Budapest Bank és a Piramis City Kft. munkatársaként értékesítési, bérbeadási és marketing területeken dolgozott. Ügyfelei között számos multinacionális cég és nagykövetség szerepelt.

Zoltán a Nyugat-Magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központján végzett angol-magyar szakon, majd értékesítési és marketing tanulmányokat folytatott, és Skóciában tanult ösztöndíjjal. Tolmács és fordítói végzettségét a Savaria EK és az ELTE szervezésében szerezte.

Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!