Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

2007. január 1-jétől Matlák Tamás irányítja a Grepton Informatikai Zrt. szakmai területeit.

Feladata a cég teljes szolgáltatási portfolióját kiszolgáló szakmai tevékenység irányítása és annak továbbfejlesztése a stratégiában megfogalmazott célok elérése érdekében. Ezen belül ő felel a további stabil növekedést támogató szakmai szervezet és működés irányításáért, a Grepton Service Center szolgáltatási portfoliójának kiterjesztéséért, valamint mindazon képességek kialakításáért, amelyek segítségével a Grepton képessé válik mind műszakilag, mind szervezetileg nagymértékben összetett projektek megvalósítására - adta hírül az MTI az OTS-re hivatkozva.

A 45 éves, villamosmérnöki végzettséggel és informatikai doktorátussal rendelkező szakember az MTA SZTAKI-ban kezdte pályáját, majd a Hypermedia Systems Kft. megalapítását követően több mint tíz éven át annak vezetőjeként tevékenykedett. A Greptonban, ahol 2002 óta dolgozik, mindeddig az igazgatóság tanácsadójaként vett részt a cég irányításában. Az elmúlt év végén szerepet vállalt a Grepton következő időszakra szóló stratégiájának kidolgozásában, melynek megvalósításába most vezérigazgató-helyettesként kapcsolódik be.

Matlák Tamás nős, két gyermek édesapja. Angolul és németül beszél. A Magyar Outsourcing Szövetség elnökségi tagja, a Neumann János Számítógéptudományi Társaság tagja. Szabadidejét legszívesebben sportolással, utazással, zenehallgatással és filmnézéssel tölti.

További karrier híreink Egyről kettőre rovatunkban.

MTI/Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára. Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy szintet lépjünk és egy olyan lehetőséget kínáljunk Önöknek, amelynek segítségével egyes témakörök elismert szakértőinek - így többek között Bod Péter Ákos, Pogátsa Zoltán, László Csaba, Prinz Dániel vagy Szakonyi Péter - véleményeihez, mélyelemzéseihez, neves újságírók által készített egyedi tartalmakhoz jutnak hozzá. Ennek formája egy ELŐFIZETÉS, mely egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között klubtagságot, webinárumokon való részvételt, a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.

Előfizetőink naponta 4-6 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá az első hónapban 390 forintért.

Cikkeink túlnyomó többsége azonban továbbra is szabadon olvasható marad.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

 

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Ersténél 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 102 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.