<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Mi lesz a sporttal a NER után? Mi lesz a közpénzből felhúzott stadionokkal, a TAO-rendszerrel és az államilag kiemelt sportegyesületekkel?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Steinmetz Ádám olimpiai bajnok vízilabdázóval, a Jobbik országgyűlési képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. január 27. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A reklámpiac egyik leggyorsabban változó szegmense az online világ, ahol immár időnként a hagyományos klisékben gondolkodó marketingeseket komoly meglepetések érik. Az mfor.hu legújabb konferenciája a friss trendeket járja körül.

Öt-hat évvel ezelőtt, szinte még alig volt vállalati weboldal, mára már ez is kevés a versenyben maradáshoz. Új technikák jelennek meg, melyek segítségével, sokkal közelebb tudunk kerülni a fogyasztókhoz, és személyre szabottabbá tehetjük üzeneteinket. Az online marketing nem csak egy kiegészítő része lett a marketingnek, hanem napjaink egyik legdinamikusabban fejlődő ágazatává nőtte ki magát.

Vajon mit hoz a jövő? A legfrissebb online marketing trendekkel, újdonsült alkalmazásokkal és esettanulmányokkal fűszerezve kerül megrendezésre a Menedzsment Fórum, V. Marketing Konferenciája, mely május 6-án várja szeretettel az érdeklődőket a Danubius Hotel Gellértben. Az eseményen olyan technikákat mutatunk be - gyakorlati példákon keresztül -, mint például a hosszú farok (long tail) üzletpolitika vagy a niche marketing, amely segíti napjaink menedzserét, hogy hatékonyabb és ez által sikeresebb legyen a piacon.

Az EVO Media Kft. által szponzorált konferenciánkon megismerhetjük a blogok és közösségi site-ok adta lehetőségeket Weisz Attilától, a Coca Cola Magyarország Szolgáltató Kft. regionális digitális marketingvezetőjétől. Az esemény panelbeszélgetésében belátást kaphatnak a résztvevők, hogy mire alkalmas egy CT alapú kampány, milyenek az igazi online márkaépítő megoldások és miként mérhető egy online kampány márkaerősítő hatása. A fórum résztvevői között köszönthetjük többek között Horváth Magyary Nórát, a K&H Bank Zrt. kommunikációs ügyvezető igazgatóját, Ács Tamást, a Gemius Research Hungary Kft. cégvezetőjét, illetve Erős Attilát, az EURO RSCG vezető munkatársát.

Tudjon meg Ön is többet, hogy lépést tarthasson a változásokkal! Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

A Menedzsment Fórum regisztrált olvasói számára on-line regisztráció esetén egyedi kedvezményt biztosítunk a részvételi díjból.

További információk és jelentkezés

Utolsó jegyek még igényelhetők!

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.