2p

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A MÁV ZRt. kommunikációs munkájának megújítása keretében a mai naptól Sigulinszki Tibor, a MÁVINFORM eddigi munkatársa látja el a jövőben a szóvivői feladatkört. Elődje, Kavalecz Imre, a MÁV sajtófőnökeként dolgozik a továbbiakban.

Sigulinszki Tibor személyében - a korábbi hagyományokat folytatva - vérbeli vasutas került a cég szóvivői posztjára. A szakember végigjárta a vasutas hivatás minden fontos lépcsőjét: 1986-ban forgalmi-kereskedelmi tanulóként kezdte vasúti pályafutását a MÁV-nál Püspökladány állomáson. Később a Mechwart András vasútforgalmi szakközépiskolában érettségizett.

Megszerzett minden vasúti forgalmi illetve kereskedelmi jellegű szakvizsgát, és hosszú időn át ezeken a területeken dolgozott. Kisújszállás állomáson előbb a vonatforgalmat irányító forgalmi szolgálattevőként (1988), majd árufuvarozási szakemberként teljesített szolgálatot.

Később a budapesti Keleti pályaudvaron, a forgalmi területen folytatta pályáját. Vasutas tapasztalatait a pályaudvar forgalmi oktatójaként hasznosította 1996-tól.

A MÁV ZRt. Baross Gábor Oktatási központjában 1998-tól a vállalati belső, felsőfokú tanfolyamok szervezésével foglalkozott, és emellett a vasúti forgalomszervezéssel kapcsolatos tantárgyakat valamint számítástechnikát oktatott.

2006 júliusában került a MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóságán működő MÁVINFORM-hoz, ahol a vasúti közlekedéssel kapcsolatos hírekről, információkról, valamint a vasúti rendkívüli eseményekről tájékoztatta az írott sajtót, a rádió- és televíziócsatornákat.

További karrierhíreket az mfor.hu Egyről a kettőre rovatában találhat. 

Menedzsment Fórum 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!