<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p


			
		

Az Avantgarde Group üzleti kommunikációs csapata új tanácsadóval bővült. Neszmélyi Orsolya korábban a Café PR ügyfélkapcsolati menedzsereként szerzett tapasztalatot elsősorban pénzügyi, szponzorációs és nehézipari területeken.

Neszmélyi Orsolya

Neszmélyi Orsolya közgazdaságtudományi diplomáját 2004-ben szerezte nemzetközi szervezet menedzsment szakon az Amiens-i Jules Verne egyetemen, majd a Francia Külügyminisztérium és a Párizsi Politikai Tudományok Intézetének (IEP) nemzetközi posztgraduális ösztöndíjprogramján vett részt.

Szakmai tapasztalatát a Danone Csoport központi kommunikációs osztályán, a KPMG Hungáriánál, a Financial Dynamics párizsi irodájában és a Budapesti Francia Nagykövetség Audiovizuális osztályán szerezte.

Franciául, angolul és németül folyékonyan beszél, áll a társaság közleményében.

További karrier híreket Egyről a kettőre rovatunkban olvashatnak.

Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.