1p

Az Avantgarde Group üzleti kommunikációs csapata új tanácsadóval bővült. Neszmélyi Orsolya korábban a Café PR ügyfélkapcsolati menedzsereként szerzett tapasztalatot elsősorban pénzügyi, szponzorációs és nehézipari területeken.

Neszmélyi Orsolya

Neszmélyi Orsolya közgazdaságtudományi diplomáját 2004-ben szerezte nemzetközi szervezet menedzsment szakon az Amiens-i Jules Verne egyetemen, majd a Francia Külügyminisztérium és a Párizsi Politikai Tudományok Intézetének (IEP) nemzetközi posztgraduális ösztöndíjprogramján vett részt.

Szakmai tapasztalatát a Danone Csoport központi kommunikációs osztályán, a KPMG Hungáriánál, a Financial Dynamics párizsi irodájában és a Budapesti Francia Nagykövetség Audiovizuális osztályán szerezte.

Franciául, angolul és németül folyékonyan beszél, áll a társaság közleményében.

További karrier híreket Egyről a kettőre rovatunkban olvashatnak.

Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!