2007. szeptember 21. 11:24

2007. szeptember 17-vel távozott tisztségéből Márki Zoltán, a Hewlett-Packard (HP) telekommunikációs (telco) területének kereskedelmi vezetője, feladatait az újonnan belépő Gombár György (38) veszi át.

Gombár György telekommunikációs és informatikai szakember, a Budapesti Műszaki Egyetemen szerzett diplomát, gazdasági és villamosmérnöki végzettséggel rendelkezik, áll a társaság közleményében.

Az új vezető szakmai karrierje a Siemensnél kezdődött, majd a Motoloránál folytatódott és a Sun Microsystemstől érkezik a Hewlett Packardhoz. Eddigi munkái során technikai, kereskedői és kereskedelmi vezetői munkakörökben dolgozott.

További karrier híreket Egyről kettőre rovatunkban olvashatnak. 

Menedzsment Fórum 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.