1p

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Az AAA AUTO, Közép-Európa legtöbb autót értékesítő használtautókereskedés-hálózata más régiókra is kiterjesztette működését. A legújabb, szám szerint tizennyolcadik csehországi telephely Kladnóban nyílik meg.

Ezentúl a Kladno, Rakovník és Nyugat-Prága térségéből érkező, minőségi használtautók iránt érdeklődő vásárlóknak nem kell egészen Prágáig utazniuk. Az új telephely létrehozásának célja egyelőre gépjárművek felvásárlása, egy hónap elteltével azonban a telephely már teljeskörű szolgáltatással, mint használtautó-kereskedés fog működni.

A központon belül a cég létrehozott egy Opel és Hyundai kereskedést, amelyet sikerrel üzemeltet az AAA AUTO csoportba tartozó HK Partner. A szoros együttműködés mind az új-, mind pedig a használt autókkal foglalkozó kereskedések között kényelmesebb körülményeket teremt a vásárlók számára, és kiszélesíti a választás lehetőségét is.

A kladnói telephely megnyitása nem azt jelenti, hogy ezzel az AAA AUTO Csehországon belüli terjeszkedése a végéhez ért volna. A tervek szerint szerint következő évben új telephelyek nyílnak Csehországban és külföldön egyaránt - derül ki a sterkesztőségünkhöz eljuttatott sajtóközleményből.

Menedzsment Fórum 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!