1p

Figyelem! Jelentősen módosulnak a cégekre vonatkozó ESG-előírások!

Alapjaiban változtathatja meg a cégek – nemcsak a nagyvállalatok, köztük a bankok és biztosítók, hanem a kis- és középvállalkozások (kkv) – működését, hogy a jövőben már olyan auditált (!) nem pénzügyi beszámolókat kell készíteni, ami nemzetközi szabványok alapján gyűjtött ESG-releváns adatokra támaszkodik.

Ne maradjon le, legyen naprakész az egyik legnagyobb horderejű kérdésben!

Jelentkezzen most konferenciánkra! >>

Az AT&T telekommunikációs vállalat 85,4 milliárd dollárért megvásárolja a Time Warnert - jelentették be helyi idő szerint szombaton az Egyesült Államokban.

Az ügylettel a mobiltelefon- és internet-szolgáltatók mellett az Egyesült Államok legnagyobb műholdas televíziószolgáltatóját, a DirecTV-t a portfóliójában tudó telekommunikációs óriáscég a Warner Brothers filmstúdió, valamint az HBO és a CNN televíziócsatornák anyavállalatát szerzi meg, amennyiben a piacfelügyelet jóváhagyja a fúziót. Az AT&T közlése szerint arra számít, hogy 2017 végéig lezajlik a felvásárlás.

Botrányos reklámok 

MTI

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!