1p

A Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége (MDOSZ) 2008 februárjától az Avantgarde Groupra bízta kommunikációs tevékenységének irányítását.

A betegélelmezéssel, diétás tanácsadással és a korszerű táplálkozással foglalkozó szakembereket tömörítő civil szervezet nem írt ki tendert.

Az Avantgarde néhány korábbi sikeres projekt szintű együttműködés, valamint a táplálkozással kapcsolatos kommunikáció terén szerzett tapasztalatai alapján kapta a megbízást, áll a társaság közleményében.

A kommunikációs partner feladata az lesz, hogy széles körben megismertesse a dietetikus szakemberek munkáját, és rávilágítson arra, hogy a dietetikus bárki számára mindennaposan elérhető tanácsadó.

Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!