<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p


			
		

Ablonczy Balázs személyében új ügyvezető igazgató felel az SAP Hungary Kft. tevékenységéért.

Ablonczy Balázs

Az SAP Ablonczy Balázs személyében új ügyvezető igazgatót nevezett ki a magyarországi leányvállalatának élére. Ablonczy Stewart Oldroydot váltja a cég első számú vezetői pozíciójában.

Az új szakember több, mint 12 év tapasztalattal rendelkezik az IT területén; eddig a Duna Elektronika Kft. ügyvezető igazgatója, és társtulajdonosa volt. Ezt megelőzően a Magyar Telekom T-Systems üzletágvezető-helyetteseként jelentős szerepe volt az üzletág csoportba való integrálásában, valamint az egységes szolgáltatások stratégiájának kidolgozásában. Korábban a Xerox hazai, és Adria-régiójának ügyvezetőként dolgozott.

Ablonczy Manfred Josephnek, az SAP közép-európai igazgatójának tartozik beszámolási kötelezettséggel.

Ablonczy Balázs (35) nős, három gyermek édesapja.

További karrier híreket az mfor.hu Egyről kettőre rovatában olvashatnak. 

Menedzsment Fórum 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.