2p

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Akár új bérlőkkel indulhat a karácsonyi bevásárlási roham az immár a Ségécé Magyarország üzemeltetése alatt álló GL Outletben. A francia csoport november elsejétől vette át a veszteséges komplexum működtetését, ugyanis fantáziát látnak a GL feltámasztásában, írja a Világgazdaság.

Zsolnai Endre, a Ségécé marketingigazgatója elmondta, az üzletház teljes átalakulása a tervek szerint 2008 szeptemberében fejeződik be. Akkorra komoly bérlőket, népszerű márkákat hoznának, s nem zárta ki annak lehetőségét sem, hogy a GL 2004-es debütálása óta megnyitásra váró emeleti rész irodaként is működne.

Már most több olyan potenciális bérlővel tárgyalnak, akikkel 1-2 héten belül aláírhatják a szerződést. Szeptemberre az alsó szinten 90-95, az emeleten 30-35 százalékos foglaltsággal számolnak. A régi bérlők által felhalmozott nagy összegű bérletidíj-hátralék egy részét már rendezték, többségük továbbra is marad a gyári kiárusító bevásárlóközpontban.

Hosszú távon több egyéb beruházást és fejlesztést is szeretnének megvalósítani, beleértve a bővítést, hiszen a bevásárlóközpont mögötti 11 ezer négyzetméteres terület lehetőséget ad erre.

Az üzemeltetők egyelőre nem várnak kirobbanó sikert a GL Outlettől, hiszen a viharos sorsú épületben a világmárkák mindegyike felmondta a szerződést, ezért drasztikusan visszaesett a bevásárlóközpont látogatottsága. Nagy marketingmunkára lesz tehát szükség, hogy a vásárlók fejében megváltozzon a GL-ről alkotott kép, ezért a Ségécé új megjelenítést, logót tervez, s fontolóra veszi a márkanév megváltoztatását is, számol be a Világgazdaság. 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!