TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Bolla Szilárd személyében új vezetővel erősít a HP ProCurve Networking üzletága. A szakember év elejétől erősíti a vállalatot.

Bolla Szilárd

A 33 éves szakember korábban az izlandi OpenHand Software Limited londoni leányvállalatánál dolgozott, ahol legutóbb a társaság kelet-európai terjeszkedési strtagéiájának kialakításában vállalt vezető szerepet.

Ezt megelőzően MBA tanulmányokat folytatott Ausztráliában a James Cook University hallgatójaként, illetve a HP indirekt értékesítési csapatát koordinálta, áll a társaság közleményében.

A szakembertől azt várják, hogy széleskörű értékesítési tapasztalatait felhasználva egy ütőképes hazai képviseletet hozzon létre, amely minden tekintetben felveszi a versenyt versenytársaival. Feladatkörébe tartozik az üzletág bővítése, képzett viszonteladó hálózat kiépítése és a HP ProCurve márka képviselete a hazai informatikai piacon.

További karrierhíreket Egyről a kettőre rovatunkban olvashatnak.

Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.