2p

Merre tovább, Magyarország? Hogyan éltünk idén, és hogyan fogunk jövőre?

Különleges, évzáró online Klasszis Klub
Petschnig Mária Zita közgazdásszal és Kéri László politológussal
- vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. december 14. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Marton Lászlót nevezték ki az Invitel új ICT üzletfejlesztési igazgatójának.

Marton László

Az Invitel augusztus 1-től Marton Lászlót nevezte ki a cég új ICT üzletfejlesztési igazgatójának. Az új pozíció létrehozásával és a tapasztalt szakember segítségével a meglévő ICT szolgáltatások értékesítésének felgyorsítását, fejlesztését tervezi a cég és új IT szolgáltatási stratégiával száll majd ringbe a kkv és nagyvállalati piacokon. Marton László feladata lesz az Invitel IT szolgáltató szervezetének hatékonyabbá tétele, szélesebb szolgáltatási portfólió kialakítása és mindezzel új ügyfelek szerzése valamint a meglévő ügyfélkör hatékonyabb kiszolgálása .

Marton László 1997 óta dolgozik az üzleti informatika területén, diplomáját a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán szakközgazdászként szerezte. Többek között olyan IT cégek alkalmazásában állt, mint az IBM vagy a Grepton Zrt. Az IBM-nél kereskedelmi területen dolgozott, kezdetben kiemelt ügyfél menedzserként, majd különböző vezetői pozíciókban, előbb banki üzletág igazgatóként, később a nagyvállalati üzletág kereskedelmi igazgatójaként. Ezt követően a Greptonhoz szerződött, ahol mint kereskedelmi igazgató a vállalat teljes kereskedelmi stratégiájáért felelt. Marton László, 38 éves, 3 gyermek édesapja.

További karrier híreket menedzserekről az mfor.hu Menedzserek rovatában olvashatnak
 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!