<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p


			
		

Marton Lászlót nevezték ki az Invitel új ICT üzletfejlesztési igazgatójának.

Marton László

Az Invitel augusztus 1-től Marton Lászlót nevezte ki a cég új ICT üzletfejlesztési igazgatójának. Az új pozíció létrehozásával és a tapasztalt szakember segítségével a meglévő ICT szolgáltatások értékesítésének felgyorsítását, fejlesztését tervezi a cég és új IT szolgáltatási stratégiával száll majd ringbe a kkv és nagyvállalati piacokon. Marton László feladata lesz az Invitel IT szolgáltató szervezetének hatékonyabbá tétele, szélesebb szolgáltatási portfólió kialakítása és mindezzel új ügyfelek szerzése valamint a meglévő ügyfélkör hatékonyabb kiszolgálása .

Marton László 1997 óta dolgozik az üzleti informatika területén, diplomáját a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán szakközgazdászként szerezte. Többek között olyan IT cégek alkalmazásában állt, mint az IBM vagy a Grepton Zrt. Az IBM-nél kereskedelmi területen dolgozott, kezdetben kiemelt ügyfél menedzserként, majd különböző vezetői pozíciókban, előbb banki üzletág igazgatóként, később a nagyvállalati üzletág kereskedelmi igazgatójaként. Ezt követően a Greptonhoz szerződött, ahol mint kereskedelmi igazgató a vállalat teljes kereskedelmi stratégiájáért felelt. Marton László, 38 éves, 3 gyermek édesapja.

További karrier híreket menedzserekről az mfor.hu Menedzserek rovatában olvashatnak
 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.