2015. július 1. 16:25

Június 1-től Ole Bjørn Sjulstad tölti be a Telenor Magyarország vállalatfejlesztési divíziójának vezetői posztját. A norvég szakember a Telenor Csoport oroszországi irodájának éléről érkezik Törökbálintra. Eddigi pályafutása során több iparágban szerzett tapasztalatokat az USA-tól Szingapúrig.

Ole Bjørn Sjulstad

Mielőtt 2000-ben a Telenorhoz csatlakozott volna, Ole Bjørn Sjulstad tíz évet töltött az olaj- és gáziparban, egy ideig az Egyesült Államokban. Eredetileg mérnöki diplomával rendelkezik, és az IT-szektorban kezdte pályafutását, ahol hat évig dolgozott. A Telenornál először az ázsiai regionális iroda vezetéséért felelős alelnök, majd ügyvezető igazgató volt. 2004-ben érkezett a Telenor norvég központjába, ahol alelnöki (Senior Vice President) tisztséget töltött be, majd az ázsiai régió vállalatfejlesztési igazgatója lett. 2009-ben bízták meg a Telenor moszkvai irodájának vezetésével.

"Nagy örömmel fogadjuk Ole Bjørn-t Magyarországon. Biztos vagyok benne, hogy a dinamikusan változó mobilpiacokon és más iparágakban szerzett tapasztalatával jelentősen hozzájárul majd a Telenor Magyarország további sikereihez" – mondta Christopher Laska, a Telenor Magyarország vezérigazgatója.

Az új vállalatfejlesztési vezérigazgató-helyettes Klausz Ferencet váltja, aki áprilistól egy új nemzetközi projektet vezet alelnöki (Senior Vice President) pozícióban a Telenor norvégiai központjában.

Ole Bjørn Sjulstad (54) mérnöki és üzleti diplomával rendelkezik, legutóbb 2008-ban szerzett PDA oklevelet az IMD-n (International Institute for Management Development). Nős, 3 felnőtt gyermek apja.

További karrier híreket menedzserekről az mfor.hu Menedzserek rovatában olvashatnak.

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.