2015. július 1. 16:25

Június 1-től Ole Bjørn Sjulstad tölti be a Telenor Magyarország vállalatfejlesztési divíziójának vezetői posztját. A norvég szakember a Telenor Csoport oroszországi irodájának éléről érkezik Törökbálintra. Eddigi pályafutása során több iparágban szerzett tapasztalatokat az USA-tól Szingapúrig.

Ole Bjørn Sjulstad

Mielőtt 2000-ben a Telenorhoz csatlakozott volna, Ole Bjørn Sjulstad tíz évet töltött az olaj- és gáziparban, egy ideig az Egyesült Államokban. Eredetileg mérnöki diplomával rendelkezik, és az IT-szektorban kezdte pályafutását, ahol hat évig dolgozott. A Telenornál először az ázsiai regionális iroda vezetéséért felelős alelnök, majd ügyvezető igazgató volt. 2004-ben érkezett a Telenor norvég központjába, ahol alelnöki (Senior Vice President) tisztséget töltött be, majd az ázsiai régió vállalatfejlesztési igazgatója lett. 2009-ben bízták meg a Telenor moszkvai irodájának vezetésével.

"Nagy örömmel fogadjuk Ole Bjørn-t Magyarországon. Biztos vagyok benne, hogy a dinamikusan változó mobilpiacokon és más iparágakban szerzett tapasztalatával jelentősen hozzájárul majd a Telenor Magyarország további sikereihez" – mondta Christopher Laska, a Telenor Magyarország vezérigazgatója.

Az új vállalatfejlesztési vezérigazgató-helyettes Klausz Ferencet váltja, aki áprilistól egy új nemzetközi projektet vezet alelnöki (Senior Vice President) pozícióban a Telenor norvégiai központjában.

Ole Bjørn Sjulstad (54) mérnöki és üzleti diplomával rendelkezik, legutóbb 2008-ban szerzett PDA oklevelet az IMD-n (International Institute for Management Development). Nős, 3 felnőtt gyermek apja.

További karrier híreket menedzserekről az mfor.hu Menedzserek rovatában olvashatnak.

mfor.hu

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.