<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p


			
		

A hűvösvölgyi laktanya és a hozzá tartózó 12,6 hektáros terület értékesítésére tavaly augusztusban kiírt pályázatot 6,85 milliárd forintos ajánlatával az SCD Group nyerte el, mely most új városközpontot építene a területen, írja a Napi Gazdaság.

Az SCD ötszázalékos tulajdonrészt ajánlott az második kerületi önkormányzatnak a megvalósításra létrehozott projekttársaságban, továbbá 99 évre használatába adta a Pasaréti Honvéd Lovarda 2,5 hektáros földterületét.

Mivel a teljes területből öt hektár katonai övezeti besorolás alá tartozik, jelenleg nem hasznosítható, ezért az egyes projektek előkészítése és tervezése akár két-három évig is elhúzódhat.

Az SCD ajánlatában komplex városrészközpont megvalósítására tett javaslatot, amely iroda- és szolgáltató funkciók, sport- és szabadidős, valamint kulturális és idegenforgalmi létesítmények építését tenné lehetővé, a felszín alatt pedig bővítené a városrész parkolási kapacitását is, számol be a Napi Gazdaság.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.