2p

Hogyan lehetnek ekkora eltérések a közvélemény-kutatások között?
Magyar Péter miatt ekkora a bizonytalanság?
Milyen módszerrel készülnek a felmérések?

Online Klasszis Klub találkozó élőben Hann Endrével!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Medián ügyvezető igazgatójától!

2024. június 5. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Piacra dobta legújabb verziójú vállalatirányítási megoldását az SAP szoftvergyártó. A kisméretű cégek számára kínált Business One rendszer 9.1-es kiadása az elődjéhez képest több üzleti folyamatot támogat, egyszerűbb, funkcióalapú, testre szabható kezelőfelülettel rendelkezik, és új funkciókkal bővült.

Utóbbinak köszönhetően például lehetségessé vált a leányvállalatok, kirendeltségek közötti tételes és konszolidációs elszámolás, új önköltségszámítási modell vehető igénybe a termékek profitszámításához, és magasabb szintű jogosultságkezelés biztosítja a sokfelhasználós működést.

E verzió piacra lépése egyben a megoldás tízéves évfordulóját is jelzi a magyar piacon. A szoftver 2004-ben debütált itthon, különböző verzióit több mint 1000 hazai vállalat használja mindennapi működése menedzselésére.

Az akár egy laptopra telepíthető vállalatirányítási rendszer (ERP) főként a kereskedelmi, a gyártó, a szolgáltató szektorokban terjedt el, mivel e szegmensekben kiemelten fontos a pontos működés, megbízhatóság kérdése. A partneri fejlesztéseknek köszönhetően azonban szinte minden iparágban jelen van a rendszer. A bő tucatnyi tagból álló partnerhálózat nem csak az egyedi, mint például kórházi igényeknek való megfelelést-fejlesztést biztosítja, hanem ők is vezetik be a megoldást az ügyfeleknél. A gyártó ajánlása szerint a rendszer bevezetése 30-40 nap, tízfelhasználós implementáció esetén.

Az új Business One megoldás, hasonlóképpen a gyártó közép és nagyvállalati ERP kínálatával, elérhető a felhőből, és IOS, Android alapú okos eszközön keresztül is. A szoftvercég mindegyik ERP termékét átültette a HANA memória alapú technológiájára, így azok a nagyméretű adatbázisok esetén is valós idejűséget bíztosítanak, alacsonyabb üzemeltetetési költség mellett.

Az SAP Business One mára integrált üzleti platformmá vált, azaz minden vállalati információforrás központjává- jellemezte az elmúlt évek fejlődését Kézdy Gergely, az SAP Hungary Kft. channel managere, aki a hazai bevezetés óta irányítja a szoftver piaci szereplését.

A Business One az SAP legnépszerűbb vállalatirányítási megoldása, amelyet világszerte több mint 45 ezer cég használ.

mfor.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!