<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Átszervezik a TriGranit vezetését, a cég vezérigazgatói posztjára Török Árpád kerül, míg Nyúl Sándor az igazgatóság elnöke lesz.

Török Árpád váltotta a TriGranit vezérigazgatói székében Kibédi Varga Lórántot október elsejei hatállyal - közölte a TriGranit Fejlesztési Zrt. Ezzel egyidejűleg Nyúl Sándor lett a vállalat igazgatóságának elnöke.

A megváltozott világgazdasági körülmények között a cég új stratégiát valósít meg, amihez új vezetőt jelöltek a tulajdonosok - olvasható a közleményben.

Török Árpád 1999 óta dolgozik a TriGranitnál, ahol kezdetben bérbeadási menedzserként dolgozott. 2006-tól átvette a bérbeadási tevékenység teljes irányítását, és a cég romániai fejlesztéseinek vezetésére is megbízást kapott. Irányításával épült meg a kolozsvári Polus Center és adják át jövőre a konstancai Polus Centert is.

A Kelet-Európa nyolc országában jelen lévő TriGranit Fejlesztési Zrt. eddig 2 milliárd eurót fordított ingatlanfejlesztésre, és további 4 milliárd euró - többnyire vegyes hasznosítású - fejlesztés megvalósítását tervezi az elkövetkező években.

MTI/Menedzsment Fórum 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.