2p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

2005. szeptember 1-én megválik pozíciójától Jaross Tamás, a METRO Cash & Carry Hungary vezérigazgatója. A cég a METRO Groupnak, a világ harmadik legnagyobb kereskedelmi vállalatának az értékesítési divíziója.

[ajanlo=192][igazitas=left/]Jaross Tamás 18 évig töltötte be a német központú nagykereskedelmi áruházlánc magyarországi érdekeltségeinek első számú vezetői beosztását, és 12 évig a cég vezérigazgatója volt. Már az 1994. évi első áruháznyitást megelőzően 5 évig a METRO Trading kereskedelmi képviseletét vezette. Az 1992-ben alakult METRO Kereskedelmi Kft. ügyvezető igazgatója, 1996-tól pedig a METRO Holding Hungary Kft. vezérigazgatója volt - derül ki a cég sajtóanyagából.

Az új vezér a német származású Harald Fraszczak lesz, aki a vállalat kínai szervezetének gazdasági igazgatói posztját hagyja ott a magyarországi megbízatásért. Fraszczak 1992-ben kezdte pályafutását a cégnél Németországban, és 9 évig különböző pénzügyi és adminisztratív vezetői munkakörökben dolgozott. 2001-től mintegy két évig a csehországi METRO/MAKRO gazdasági igazgatója, azután a METRO Cash & Carry China szervezetében előbb logisztikai, majd mostanáig gazdasági igazgatóként dolgozott.

A METRO csoport 2004. évi forgalma 56,4 milliárd euró volt. A METRO Group-hoz tartozik még a Real hipermarketlánc, az Extra szupermarketlánc, a Media Markt, a Saturn, a Praktiker barkácsáruházlánc, valmint a Galeria Kaufhof is.

Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!