<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

2012. december 1-jétől Gyenes András tölti be az Unilever Magyarország vezérigazgatói posztját. Az Unilever új régiófelosztását követően a frissen kinevezett vezérigazgató – aki korábban az Unilever Magyarország Kft. ügyvezető igazgatói posztját töltötte be – a magyar mellett a szlovén, a horvát, valamint a bosznia-hercegovinai vállalatok irányításáért is felel majd, közölte a cég az mfor.hu-val.

Gyenes András az elmúlt 20 évben számos döntéshozói pozíciót töltött be az Unilever csoporton belül, Magyarország mellett Csehországban, Horvátországban és Hollandiában is dolgozott. Az új vezérigazgató az általános menedzsment ismeretek mellett pénzügyi, értékesítési és marketing tapasztalatokkal is rendelkezik. Vezérigazgatóként négy ország (Magyarország, Szlovénia, Horvátország, Bosznia-Hercegovina) üzleti tervezéséért, pénzügyi eredményéért és a teljesítmény-mutatók alakulásáért felel majd.

"Ügyvezető igazgatóként elsősorban a magyarországi, vezérigazgatóként viszont a magyar, a szlovén, a horvát és a bosznia-hercegovinai vállalatok eredményeiért is én felelek majd. Természetesen óriási megtiszteltetés számomra a kinevezés, ugyanakkor komoly kihívás is a jelenlegi gazdasági környezetben. Az elmúlt hónapok eredményeit tekintve a magyarországi vállalat teljesített a legjobban a közép-kelet-európai régióban, és erre büszke is vagyok. Reményeim szerint ugyanezt az eredményességet Szlovénia, Horvátország és Bosznia-Hercegovina tekintetében is elmondhatom majd a közeljövőben." – mondta Gyenes András, az Unilever Magyarország és Adria régiójának vezérigazgatója.

mfor.hu

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.