<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Simonyi András tölti be a Magyarország Zrt. vezérigazgatói posztját a jövőben.

Simonyi András

Simonyi Andrást nevezték ki a bauMax Magyarország Zrt vezérigazgatójának, akit az új pozíció betöltéséért Bulgáriából hívtak vissza, ahol 2006 óta vezette az osztrák áruházlánc bolgár leányvállalatát.

A 45 éves üzletember éppen tíz éve igazolt a bauMax csapatához, kezdetben a beszerzést irányította, most Harald Mörtenhummert váltja Magyarországon. Simonyi nagy tapasztalatokra tett szert az elmúlt években, meghatározó szerepet vállalt a cég romániai és bulgáriai terjeszkedésében és eredményes piacra lépésében.

A bauMax ma a Közép- és Kelet-Európában megtalálható 137 áruházzal és az 1,42 milliárd Euró összforgalommal nemzetközi viszonylatban is élen jár.

A bauMax Magyarország ZRt. első üzletét 1992-ben nyitotta meg Kecskeméten. Ma 15 áruházzal vannak jelen a magyar barkácspiacon. 

További karrierhíreket menedzserekről Egyről kettőre rovatunkban olvashat.

Menedzsment Fórum 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.