<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p


			
		

Távozik az eddigi vezető, Jack Castelein. A Friesland Hungária zRt. vezérigazgatói feladatait Johan Priem veszi át.

Johan Priem

Az Európai Bizottság által is jóváhagyott, sikeres FrieslandCampina összeolvadás után, Jack Castelein-t a FrieslandCampina Cheese & Butter üzletág Branded Cheese csoportjának vezérigazgatójává léptették elő. Távozásával a Friesland Hungária zRt. vezérigazgatói feladatait Johan Priem veszi át.

Johan Priem (54) a Friesland Foods csoport igazgatósági tagjaként, 2008 júliusában korai nyugdíjba vonult. Felkérés alapján azonban, a pozíció végleges betöltéséig, megbízott vezérigazgatóként tevékenykedik majd.

A Holland Marketing Intézetben folytatott tanulmányait követően, Johan Priem a British American Tobacco-nál töltött be különböző, nemzetközi szintű marketing- és ügyvezető igazgatói pozíciókat Európában, Afrikában és Ázsiában, mielőtt 1997-ben a Royal Friesland Foods Igazgatóságához csatlakozott.

A Friesland Foods igazgatósági tagjaként 2003 óta az európai márkázott termékek üzletágáért volt felelős. Az elkövetkezendő hónapokban Magyarországon betöltött vezérigazgatói pozíció mellett, a romániai Friesland leányvállalat is hozzá tartozik majd.

További menedzserekkel kapcsolatos karrierhíreket az mfor.hu Egyről a kettőre rovatában talál.

Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.