2011. január 13. 11:09

Az eddig operatív igazgatói posztot betöltő Farsang Péter váltja Camilla Hammert a Viasat Hungária élén. A cég új vezetéséhez csatlakozik Kereszty Gábor is, aki korábban a TV2 vezérigazgatója volt.

Farsang Péter a Viasat Hungária Zrt.,  így a VIASAT3 és a TV6 új vezérigazgatója. A szakember 2006 januárja óta a cég operatív igazgatója, de emellett a 2002 augusztusában vállalt pénzügyi igazgatói feladatait is folyamatosan ellátta. Új pozíciójában Camilla Hammert váltja, aki visszatér Londonba, ahol a Viasat Broadcasting műsorvásárlásért felelős alelnökeként folytatja munkáját.  

A pénzügyi igazgatói feladatokat a csatornák korábbi vezető pénzügyi kontrollere, Maróti Zoltán veszi át. A szervezeti összetételben változást jelent Kereszty Gábor kreatív igazgatói kinevezése.

Kereszty Gábor

Kereszty Gábor öt éven át volt Magyarország második legynagyobb kereskedelmi televíziójának, az SBS Broadcasting, később Pro7Sat1 csoportba tartozó TV2-nek a vezérigazgatója. Ezután a vállalat tartalmakért és fejlesztésért felelős alelnökeként dolgozott Münchenben. Kereszty a VIASAT3-on hamarosan látható Éden Hotel című műsor producere volt, nemrég tért haza a kolumbiai forgatásról.

Maróti Zoltán öt évvel ezelőtt csatlakozott a Viasat csapatához, több, mint tíz évet töltött multinacionális vállalatoknál pénzügyi és kontrolling területen.

Mielőtt 2002-ben a Viasat Hungáriánál kezdett volna dolgozni, Farsang Péter különböző pénzügyi kontrolleri pozíciókban dolgozott az Ericsson Magyarországnál és az Opel Southeast Europe-nál.

"Nagy várakozással tekintek az előttem álló kihívások elé. Örülök, hogy Kereszty Gáborral tovább erősítjük a már jól működő és erős csapatunkat. Mindig jó volt Camillával együtt dolgozni és örülök, hogy az új pozíciójában ez tovább folytatódhat" – mondta Farsang Péter.

További karrier híreket menedzserekről az mfor.hu Menedzserek rovatában olvashatnak

mfor.hu