TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

Egy év után távozik az Ericsson Magyarország éléről Chris Houghton, akinek a pozícióját Roland Nordgren veszi át.

Roland Nordgren

2010. augusztus 1-től Roland Nordgren az Ericsson Magyarország vezérigazgatója. Nordgren Chris Houghton-tól vette át a vezérigazgatói pozíciót. Az Ericsson-nál töltött több mint 30 év során Nordgren számos vezetői pozíciót látott el. Pályája során megfordult afrikai és latin-amerikai vezetői pozíciókban, irányította a mexikói leányvállalatot és az amerikai régió értékesítési és marketing alelnökeként is tevékenykedett. Roland Nordgren 2008. január 1-je óta az Ericsson Közép-Európai régiójának vezetője.

Chris Houghton az Ericsson Egyesült Királyság és Írország régió vezetője lett.

Jelenleg 1400 főt foglalkoztat az Ericsson Magyarország. A társaság többek között 850 fiatal mérnököt foglalkoztató kutatási-fejlesztési központot működtet hazánkban. Emellett Budapesten van a 320 főt foglalkoztató mérnöki szolgáltató központ is, ahol a magasan képzett mérnökök a világ 100 országában vesznek részt a távközlő rendszerek fejlesztésében, kiszolgálásában.

További karrier híreket menedzserekről az mfor.hu Menedzserek rovatában olvashatnak.

Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.