<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Az IBM Magyarország vezérigazgatói feladatait február 1-től Veres Zsolt látja el, a vezető az Oracle Magyarország technológiai üzletágának igazgatói posztjáról érkezik.

Veres Zsolt neve jól ismert a magyar IT szakmában; több hazai informatikai cégnél látott el magyarországi és regionális vezetői feladatokat egyaránt. Pályáját az IBM-nél kezdte, ahol 12 évet töltött, az Oracle-t megelőzően pedig az SAP-nál 6 évig dolgozott különböző kereskedelmi vezetői pozíciókban.

Veres Zsolt (44) a Budapesti Műszaki Egyetem villamosmérnöki és a Budapesti Gazdasági Főiskola közgazdasági diplomájával rendelkezik, MBA fokozatát a milánói Bocconi Egyetemen szerezte. Németül és angolul beszél. Nős, három gyermeke van.

További karrier híreket menedzserekről az mfor.hu Menedzserek rovatában olvashatnak

mfor.hu

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.