<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

2008 szeptemberétől Herman Verstraeten látja el az Unilever Közép-Európa vezérigazgatói feladatait. A szakember Tracey Rogers pozícióját veszi át, aki hazájába, Nagy-Britanniába költözik vissza.

Herman Versraeten

Herman több évnyi távollét után tér vissza a régióba, hiszen 1998 és 2001 között az Unilever Cseh Köztársaság és Szlovákia vezérigazgatója volt. Ezúttal a Magyarországot, Csehországot, a Szlovákiát, Szlovéniát, Horvátországot, valamint Bosznia és Hercegovinát felölelő régiót fogja vezetni.

A belga származású menedzser az Oroszországból, Fehéroroszországból és Ukrajnából álló régióból érkezik új pozíciójába, ahol az utóbbi három évben volt vezérigazgató. Herman Versraeten 1981 óta, tehát már 27 éve dolgozik az Unilevernél. Karrierje során számos országban töltött be vezető tisztséget, így például a Benelux államokban és Lengyelországban.

Herman Versraeten stratégiáját a piaccal és az üzleti szférával kialakított közvetlen kapcsolatra alapozza a régión belül, áll a társaság közleményében.

További karrier híreket Egyről a kettőre rovatunkban olvashatnak.

Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.