<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Hegedűs Éva tölti be a BG Magyarország Ingatlanfinanszírozási Zrt. és BG Magyarország Lízing Zrt. vezérigazgatói tisztségét november 15-től a Biggeorge’s Holding igazgatóságának döntése alapján. Az új vezető a jövőben kisebbségi tulajdonosként is érdekelt lesz a cégekben.

A nagy tapasztalattal rendelkező, elismert banki szakember csatlakozásával a Biggeorges Holding erősíteni kívánja piaci pozícióit a pénzügyi szektorban - áll a cég közleményében.

Hegedűs Éva az elmúlt években az OTP lakossági üzletágának ügyvezető igazgatójaként irányította a legnagyobb hazai hitelintézet lakossági hitelezési illetve betétgyűjtési üzletágát. Elnöke volt az OTP Lakás-takarékpénztárnak és egyebek között tagja az OTP Jelzálogbank Igazgatóságának.

Ezt megelőzően az FHB vezérigazgató-helyetteseként és alapító tagjaként jelentős szerepe volt a hazai jelzáloghitelezés térnyerésében, vezetésével történt meg Magyarországon az első jelzáloglevél-kibocsátás.

Az új vezérigazgató a Pénzügyminisztérium illetve a Gazdasági Minisztérium helyettes államtitkáraként számos új pénzügyi konstrukció, intézmény létrehozásában és azok működtetésében vállalt kulcsszerepet. Irányításával készültek az elmúlt évtized legjelentősebb pénzügyi, ágazati jogszabályai (csődtörvény, villamos energiatörvény, biztosítási, hitelintézeti valamint az értékpapír törvény).

Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.