<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p
A tartalomból: NER-nek való vidék – Viszlát, hungarocell kajásdoboz! – Mi lesz az eladósodottakkal a moratórium után? – Hatalmas pénzbumerángot dobott el a magyar űrprogram


			
		

2011. január 3-án új vezető kezdte meg munkáját a Magyar Turizmus Zrt. marketing igazgatóságán Hideg András marketingkommunikációs csoportvezető személyében.

Hideg András

Hideg András a marketingigazgató közvetlen irányítása alatt végzi tevékenységét. Fő feladata a média-megjelenések, és a médiaügynökségekkel kapcsolatos feladatok koordinálása és ellenőrzése, a médiastratégia kialakításában való részvétel és annak megvalósítása.

Hideg András kereskedelmi végzettségű, jelenleg a Károly Róbert Főiskola Gazdálkodási szakának Marketing szakirányán folytatja felsőfokú tanulmányait. Németül és angolul beszél.

Az MT Zrt. új csoportvezetője tíz éve dolgozik a médiapiacon; szakmai tapasztalatát több magyar és nemzetközi ügynökségnél szerezte, bel- és külföldön egyaránt. Médiatervezőként dolgozott a Zenithoptimedia, az IMG és a Starcom magyarországi irodáiban, két és fél évig a Starcom frankfurti irodájában kommunikációs tervezőként, 2008-2009-ben a Starcom ciprusi irodájának médiaigazgatója volt, majd 2010. december 31-ig az MPG Hungary médiaügynökség strategic / key account director pozícióját töltötte be. Legfontosabb ügyfelei egyebek mellett a Procter&Gamble, a Reckitt Benckiser, a Coty, a Kia, vagy a Bosch/Siemens voltak.

További karrier híreket menedzserekről az mfor.hu Menedzserek rovatában olvashatnak

mfor.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink naponta 3-5 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá az első hónapban 390 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.