2p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

2011. január 3-án új vezető kezdte meg munkáját a Magyar Turizmus Zrt. marketing igazgatóságán Hideg András marketingkommunikációs csoportvezető személyében.

Hideg András

Hideg András a marketingigazgató közvetlen irányítása alatt végzi tevékenységét. Fő feladata a média-megjelenések, és a médiaügynökségekkel kapcsolatos feladatok koordinálása és ellenőrzése, a médiastratégia kialakításában való részvétel és annak megvalósítása.

Hideg András kereskedelmi végzettségű, jelenleg a Károly Róbert Főiskola Gazdálkodási szakának Marketing szakirányán folytatja felsőfokú tanulmányait. Németül és angolul beszél.

Az MT Zrt. új csoportvezetője tíz éve dolgozik a médiapiacon; szakmai tapasztalatát több magyar és nemzetközi ügynökségnél szerezte, bel- és külföldön egyaránt. Médiatervezőként dolgozott a Zenithoptimedia, az IMG és a Starcom magyarországi irodáiban, két és fél évig a Starcom frankfurti irodájában kommunikációs tervezőként, 2008-2009-ben a Starcom ciprusi irodájának médiaigazgatója volt, majd 2010. december 31-ig az MPG Hungary médiaügynökség strategic / key account director pozícióját töltötte be. Legfontosabb ügyfelei egyebek mellett a Procter&Gamble, a Reckitt Benckiser, a Coty, a Kia, vagy a Bosch/Siemens voltak.

További karrier híreket menedzserekről az mfor.hu Menedzserek rovatában olvashatnak

mfor.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!