2011. október 20. 16:13

Sellyey Tamás lett a Philips Magyarország Kft. világítástechnikai üzletágának vezetője.

Sellyey Tamás

2011. október 1-től Sellyey Tamás (37) vette át a Philips Magyarország Kft. Világítástechnikai Üzletágának vezetését. A szakember pályáját a bankszektorban kezdte, majd 1998-tól napjainkig az ingatlanszakmában dolgozott tanácsadói, befektetői és fejlesztői oldalon egyaránt.

Az utóbbi években megbízatásai között szerepelt a DTZ nemzetközi ingatlan-tanácsadó ügynökség magyarországi befektetési üzletágának vezetése, majd az Indotek Group értékesítési és marketing igazgatói pozíciója. Közgazdász diplomáját az International Business School-ban szerezte és 2010 óta tagja a Royal Institution of Chartered Surveyors nemzetközi ingatlanszakmai szervezetnek.

További karrier híreket menedzserekről az mfor.hu Menedzserek rovatában olvashatnak

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.