2011. október 20. 16:13

Sellyey Tamás lett a Philips Magyarország Kft. világítástechnikai üzletágának vezetője.

Sellyey Tamás

2011. október 1-től Sellyey Tamás (37) vette át a Philips Magyarország Kft. Világítástechnikai Üzletágának vezetését. A szakember pályáját a bankszektorban kezdte, majd 1998-tól napjainkig az ingatlanszakmában dolgozott tanácsadói, befektetői és fejlesztői oldalon egyaránt.

Az utóbbi években megbízatásai között szerepelt a DTZ nemzetközi ingatlan-tanácsadó ügynökség magyarországi befektetési üzletágának vezetése, majd az Indotek Group értékesítési és marketing igazgatói pozíciója. Közgazdász diplomáját az International Business School-ban szerezte és 2010 óta tagja a Royal Institution of Chartered Surveyors nemzetközi ingatlanszakmai szervezetnek.

További karrier híreket menedzserekről az mfor.hu Menedzserek rovatában olvashatnak

mfor.hu

3 millió forintból mindent elérhetsz

A céljaidhoz elég lenne 3 millió forint? A legjobb személyi kölcsönökkel felújíthatod a lakásod, lecserélheted az autód, de saját vállalkozásodat is beindíthatod. Használd személyi kölcsön kalkulátorunkat és legyen tiéd a legkedvezőbb hitel a törlesztőrészlet nagysága alapján: a CIB Bank Előrelépő személyi kölcsönének 60 654 forint a havi törlesztőrészlete, a THM pedig 8,17 százalék, de szintén kedvező a Raiffeisen Bank ajánlata: a törlesztőrészlet 60 757 forint, a THM pedig 8,92 százalék. A Cetelem Saját Ritmus kölcsönt 61 767 forintos törlesztőrészlettel és 9,47 százalékos THM-mel érhetjük el. A Budapest Bank Prémium kölcsöne havi 64 152 forintos törlesztőrészlettel és 10,50 százalékos THM-mel lehet a miénk. További ajánlatok, esetleg nagyobb hitelösszeg érdekel? Használd ezt a hitelkalkulátort!