2010. október 6. 16:40

A KPMG több vezető munkatársa kapott partneri, illetve igazgatói kinevezést – az előléptetések 2010 októberétől érvényesek.

Marnix von Bartheld

Marnix von Bartheld (36) a KPMG Ingatlan-, szabadidős és turizmusfejlesztési tanácsadási részlegének partnere 2010. október 1-jétől. A holland származású szakember 2000-ben csatlakozott a KPMG budapesti csapatához. Az elmúlt tíz évben tapasztalatra tett szert összetett piaci és pénzügyi megvalósíthatósági tanulmányok, termékkoncepciók, működés- és teljesítményfejlesztési tervek, illetve értékelések készítésében, továbbá hotel franchising tevékenységben és menedzsment szerződések vizsgálatában is. Fő szakterülete a szállodaipar, e mellett jelentős tapasztalattal rendelkezik szabadidőközpontok, élményparkok, kaszinók, golfpályák, és egyéb sportlétesítmények fejlesztésével kapcsolatos tanácsadásban is.

Chris Dinsdale (35) októbertől igazgatóként dolgozik a KPMG energetikai és közüzemi szektorra szakosodott tanácsadó csoportjában, amely a KPMG kiemelt iparági fókuszú globális kompetencia-központok (Centre of Excellence) egyike. A kanadai születésű szakember 2004 óta dolgozik a KPMG budapesti irodájában, ahol magyarországi és közép-kelet-európai energetikai és közüzemi vállalatok számára vezet energetikai tanácsadási projekteket.

Cserháti Gábor (36) októbertől a KPMG üzleti tanácsadási részlegének új igazgatója. 2002 óta dolgozik a KPMG-nél, és 2005 óta vezeti a társaság Megfelelőségi tanácsadási csoportját.

Nestor Andrea (38) októbertől a KPMG üzleti tanácsadási részlegének új igazgatója. 2002 óta dolgozik a KPMG-nél, és 2003 óta vezeti a társaság Távközlési és média tanácsadási csoportját.

További karrier híreket menedzserekről az mfor.hu Menedzserek rovatában olvashatnak

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.