<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

A KPMG négy szenior munkatársa kapott menedzseri kinevezést.

Balaton László (34) 2006-ban csatlakozott a KPMG IT-tanácsadási részlegéhez. Számos informatikai működésfejlesztési (informatikaistratégia-kidolgozás, IT-szervezet- és folyamatfejlesztés, IT-költségoptimalizáció) megbízásban vett részt, továbbá több program- és projektmenedzsment (ügyféloldali projektvezetés, projektportfólió-menedzsment kialakítása és továbbfejlesztése, projekt-minőségbiztosítás, rendszer- és szállítókiválasztás) megbízást vezetett, elsősorban a pénzügyi, az állami és az energiaszektorban.

Boros Marianna (30) 2007 óta dolgozik a KPMG üzleti tanácsadás részlegén. A megfelelőségi és belső ellenőrzési csoport menedzsereként a privát szektor vállalatai számára nyújtott belső ellenőrzési szolgáltatásokért, a vállalatok belső kontrollrendszerének és folyamatainak értékeléséért, fejlesztéséért valamint megfelelőségi (compliance) vizsgálatok lefolytatásáért felelős.

Podmaniczky Balázs (33) a KPMG belső ellenőrzési, kockázatkezelési és megfelelőségi szolgáltatás (IARCS) részlegének menedzsereként az agrár- és vidékfejlesztési területhez kapcsolódó ellenőrzési, akkreditációs és megfelelőségi vizsgálatokat irányítja. Munkája során elsősorban az uniós programok és projektek ellenőrzésével, illetve értékelésével foglalkozik. Podmaniczky 2008-ban csatlakozott a KPMG-hez, diplomáit közgazdász és szociológus mesterképzésen, valamint a Közép-Európai Egyetem közpolitika szakán szerezte.

Sági Endre Attila (28) a KPMG Corporate Finance csapatának menedzsere. Elsősorban nemzetközi cégfelvásárlások és fúziók vezetéséért felelős. Szakmai tapasztalatát az Egyesült Államokban szerezte, ahol befektetési bankárként főként latin-amerikai kötődésű tranzakciókkal és kockázatitőke-befektetésekkel foglalkozott. Ezt megelőzően az IXL Center tanácsadójaként Fortune 500 cégek részére nyújtott stratégiai tanácsadói szolgáltatásokat az innovációmenedzsment területén.

További karrier híreket menedzserekről az mfor.hu Menedzserek rovatában olvashatnak

mfor.hu

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.