2014. február 5. 15:58

A KPMG négy szenior munkatársa kapott menedzseri kinevezést.

Balaton László (34) 2006-ban csatlakozott a KPMG IT-tanácsadási részlegéhez. Számos informatikai működésfejlesztési (informatikaistratégia-kidolgozás, IT-szervezet- és folyamatfejlesztés, IT-költségoptimalizáció) megbízásban vett részt, továbbá több program- és projektmenedzsment (ügyféloldali projektvezetés, projektportfólió-menedzsment kialakítása és továbbfejlesztése, projekt-minőségbiztosítás, rendszer- és szállítókiválasztás) megbízást vezetett, elsősorban a pénzügyi, az állami és az energiaszektorban.

Boros Marianna (30) 2007 óta dolgozik a KPMG üzleti tanácsadás részlegén. A megfelelőségi és belső ellenőrzési csoport menedzsereként a privát szektor vállalatai számára nyújtott belső ellenőrzési szolgáltatásokért, a vállalatok belső kontrollrendszerének és folyamatainak értékeléséért, fejlesztéséért valamint megfelelőségi (compliance) vizsgálatok lefolytatásáért felelős.

Podmaniczky Balázs (33) a KPMG belső ellenőrzési, kockázatkezelési és megfelelőségi szolgáltatás (IARCS) részlegének menedzsereként az agrár- és vidékfejlesztési területhez kapcsolódó ellenőrzési, akkreditációs és megfelelőségi vizsgálatokat irányítja. Munkája során elsősorban az uniós programok és projektek ellenőrzésével, illetve értékelésével foglalkozik. Podmaniczky 2008-ban csatlakozott a KPMG-hez, diplomáit közgazdász és szociológus mesterképzésen, valamint a Közép-Európai Egyetem közpolitika szakán szerezte.

Sági Endre Attila (28) a KPMG Corporate Finance csapatának menedzsere. Elsősorban nemzetközi cégfelvásárlások és fúziók vezetéséért felelős. Szakmai tapasztalatát az Egyesült Államokban szerezte, ahol befektetési bankárként főként latin-amerikai kötődésű tranzakciókkal és kockázatitőke-befektetésekkel foglalkozott. Ezt megelőzően az IXL Center tanácsadójaként Fortune 500 cégek részére nyújtott stratégiai tanácsadói szolgáltatásokat az innovációmenedzsment területén.

További karrier híreket menedzserekről az mfor.hu Menedzserek rovatában olvashatnak

mfor.hu