1p

A NABI Csoport súlyos vesztesége után a vezetőcserében látja a társaság a megújulás lehetőségét.

Az eredményes működésre való visszatérésének elősegítése érdekében a NABI Csoport igazgatósága a legutóbbi ülésén úgy határozott, hogy Róna Péter alapító elnököt a NABI Inc. és az Optare Holdings Ltd. igazgatóságának tagjává választja. Róna Péter a közelmúltban lemondott az Első Magyar Alap kezelésének irányításáról annak érdekében, hogy tevékenységeit a NABI Csoportra koncentrálja.

Emellett a Csoport Igazgatósága az Optare Csoport operatív felügyeletének erősítésére a NABI angliai leányvállalatának igazgatósági tagjává választotta Rácz Andrást a NABI Csoport vezérigazgatóját, és Bob Coombes-t az Optare Csoport ügyvezető igazgatóját.

Kapcsolódó anyag
Nem sikerült fényesen a Nabi tavalyi éve
Vezetőcsere a Nabinál

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!