2p

Rédei Daniella személyében tavasztól új ügyvezető igazgatója lett az Avantgarde-nak. A szakember kinevezése előtt az Avantgarde legnagyobb divízióját vezette. A korábbi ügyvezető, Schillinger Attila a Public Affairs területet és az ügyfeleknek nyújtott stratégiai tanácsadást erősíti a továbbiakban, míg Bedy Krisztinát az üzleti és termékkommunikációs üzletág élére nevezték ki.

Rédei Daniella

Rédei Daniella, a most kinevezett 33 éves ügyvezető igazgató az üzleti kommunikációs szakma minden lépcsőfokát végigjárta az elmúlt évtizedben. Számos magyar és nemzetközi ügyfél kommunikációját egyengette az Avantgarde-nál, ahol jelentős vezetői tapasztalatokat is szerzett. Irányítása alatt - 2008 és 2010 között - az üzleti kommunikációs divízió 40 százalékos árbevétel emelkedést jegyzett. Rédei Daniella személyében az Avantgarde tulajdonosai olyan vezető mellett tették le voksukat, aki friss szemlélettel áll a gazdasági és szakmai értelemben is megváltozott kommunikációs piachoz. "Az a hosszú távú munkakapcsolat, ami az Avantgarde-dal összeköt, inkább a nagyszüleim generációjára jellemző. Nekem mégis bevált a hűség. Szakmai és emberi értelemben is elég muníciót kaptam Schillinger Attiláéktól ahhoz, hogy avantgárd szellemiségben és energiával vezethessem és fejleszthessem tovább a vállalatot" - mondta el kinevezése kapcsán.

Az élcsapatot tíz éven át eredményesen irányító Schillinger Attila az Avantgarde kötelékében marad, figyelme mostantól az ügyfélfrontra koncentrálódik. Irányítása alá tartozik a Public Affairs terület, valamint szavatol azért, hogy továbbra is vezető minőségű, merész és stratégiailag irányba állított ötleteket és megoldásokat szállítsanak az ügyfeleknek.

Az üzleti és termékkommunikációs üzletág élére Bedy Krisztina került. A 39 éves szakember három oldalról is ismeri az üzleti kommunikáció világát. Több mint egy évtizedes médiatapasztalat után igazolt az Avantgarde Public Affairs csapatához. Interim pozícióban a GlaxoSmithKline vállalati kapcsolati igazgatója volt, néhány hónapja pedig visszatért a tanácsadó céghez.

További karrier híreket menedzserekről az mfor.hu Menedzserek rovatában olvashatnak

mfor.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!