<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p


			
		

Az MFB új vezetőt nevezett ki az ÁAK, a NIF, a Magyar Közút, a Magyar Turizmus, a MAG, a Magyar Követeléskezelő, az MFB Invest és az Eximbank élére.

Az Állami Autópálya-kezelő Zrt. vezérigazgatója lett Bakó Attila; a Nemzeti Infrastruktúra-fejlesztő Zrt.-é  Orosz Ferenc. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. élére került Kovács Ákos; a Magyar Turizmus Zrt. vezérigazgatója lett Horváth Gergely; a MAG - Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Támogatásközvetítő Zrt. vezetését Bartha E. Gyula kapta meg; a Magyar Követeléskezelő Zrt.-t  Kalocsai Attila vezeti ezentúl; az MFB Invest Befektetési és Vagyonkezelő Zrt. első embere Ormándi Sándor; a Magyar Export-Import Bank Zrt.-é pedig Adamecz Péter.

MTI

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.