A Kempinski Hotel Corvinus Budapest új pozícióban köszönti Csidei Balázst, aki április 1-jén átvette a Humánpolitikai Igazgatói feladatkört. Balázs Budapesten és Kemptenben (Németország) folytatott idegenforgalmi tanulmányokat, ezen kívül jogi ismeretekkel rendelkezik. 1999 óta áll a Kempinski Hotel Corvinus alkalmazásában. Training Managerként kezdett, majd Assistant Human Resources Managerré léptették elő és most érte el a ranglétra tetejét az osztályon belül.
Szekeres-Joó Eszter március 5-e óta a szálloda Training Managere. Közel tízéves tapasztalattal rendelkezik a vendéglátásban amelyet Magyarországon és Németországban szerzett. Dolgozott a Gundel Étteremben és Event Managementet, valamint Food & Beverage Managementet tanít egy magániskolában.
Vásárhelyi Zsuzsanna március 19-e óta a szálloda Assistant Human Resources Managere. Zsuzsanna közgazdász diplomát szerzett vendéglátó és szálloda szakon; HR szakmai képzéseken vett részt, angolul, németül és franciául beszél, áll a társaság közleményében.
A Kempinski Hotel Corvinus Budapest újonnan kinevezett főszakácsa Roland Holzer. Elismerései közül néhányat említve: egyik évben két arany, két ezüst és egy bronz medált nyert az egyiptomi "Culinary Salon" szakácsversenyen, illetve az orosz fővárosban a legjobb moszkvai étteremnek járó "Crystal Ship" díjjal honorálták eredményeit.
A Kempinski Hotel Corvinus Budapest új Food & Beverages igazgatója Simon Zaglmann, aki ezt megelőzően a müncheni Kempinski Hotel Vier Jahreszeitenben ugyanezt a pozíciót töltötte be. Budapesten hozzá tartozik a szálloda mindhárom étterme, a Lobby Lounge, a Corvinus Bár, valamint minden, a bankett- és cateringszolgáltatással kapcsolatos feladat.
További karrier híreket Egyről kettőre rovatunkban olvashatnak.