TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2007. február 13. 16:21

2007. február 12-től Rékasi Tibor tölti be a Cisco Systems Magyarország Kft. ügyvezető igazgatói posztját.

Rékasi Tibor

A 34 éves szakember feladata a Cisco hazai leányvállalatának operatív irányítása. Rékasi Tibor kinevezésével a korábbi terveknek megfelelően a magyar piacra dedikált ügyvezető igazgató vezeti a leányvállalat munkáját.

Papp István, aki az adriai régió országainak regionális igazgatói feladatköre mellett 2006 júniusától látta el a Cisco Magyarország vezetését, a továbbiakban a nyolc országot - Albánia, Bosznia-Hervegovina, Horvátország, Macedónia, Magyarország, Montenegró, Szerbia és Szlovénia - átfogó régió stratégiai irányításátért felel.

Rékasi Tibor 1995-ben végzett közgazdászként. Pályáját az Integra Rt.-nél kezdte, majd a Unisys Hungary Rt-nél töltött be különböző pozíciókat. 2000-ben csatlakozott a Cisco Magyarországhoz, ahol előbb a kiemelt ügyfelekért felelős értékesítési vezetőként, majd a nagyvállalati üzletág igazgatójaként dolgozott.

További karrier híreket Egyről kettőre rovatunkban olvashatnak.

Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.