Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	

2007. február 12-től Rékasi Tibor tölti be a Cisco Systems Magyarország Kft. ügyvezető igazgatói posztját.

Rékasi Tibor

A 34 éves szakember feladata a Cisco hazai leányvállalatának operatív irányítása. Rékasi Tibor kinevezésével a korábbi terveknek megfelelően a magyar piacra dedikált ügyvezető igazgató vezeti a leányvállalat munkáját.

Papp István, aki az adriai régió országainak regionális igazgatói feladatköre mellett 2006 júniusától látta el a Cisco Magyarország vezetését, a továbbiakban a nyolc országot - Albánia, Bosznia-Hervegovina, Horvátország, Macedónia, Magyarország, Montenegró, Szerbia és Szlovénia - átfogó régió stratégiai irányításátért felel.

Rékasi Tibor 1995-ben végzett közgazdászként. Pályáját az Integra Rt.-nél kezdte, majd a Unisys Hungary Rt-nél töltött be különböző pozíciókat. 2000-ben csatlakozott a Cisco Magyarországhoz, ahol előbb a kiemelt ügyfelekért felelős értékesítési vezetőként, majd a nagyvállalati üzletág igazgatójaként dolgozott.

További karrier híreket Egyről kettőre rovatunkban olvashatnak.

Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára. Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy szintet lépjünk és egy olyan lehetőséget kínáljunk Önöknek, amelynek segítségével egyes témakörök elismert szakértőinek - így többek között Bod Péter Ákos, Pogátsa Zoltán, Darvas Zsolt, László Csaba, Prinz Dániel vagy Szakonyi Péter - véleményeihez, mélyelemzéseihez, neves újságírók által készített egyedi tartalmakhoz jutnak hozzá. Ennek formája egy ELŐFIZETÉS, mely egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között klubtagságot, webinárumokon való részvételt, a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.

Előfizetőink naponta 4-6 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá, cikkenként nagyjából 10 forintért, havonta és laponként 745 forintért.

Cikkeink túlnyomó többsége azonban továbbra is szabadon olvasható marad.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

 

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 372 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Ersténél 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 102 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.