1p

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

2007. november 5-től Földi Balázs (34) tölti be a Commerzbank Zrt. Treasury üzletágának vezetői posztját.

Földi Balázs

A közgazdász végzettségű szakember a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen - mai nevén Budapesti Corvinus Egyetem - diplomázott, és a spanyolországi IESE Business School, University of Navarra-n szerezte MBA fokozatát, áll a társaság közleményében.

Szakmai pályafutásának kezdetén négy és fél évet töltött a Magyar Nemzeti Bank Pénz és Devizapiaci Főosztályán, ahol elsősorban a devizatartalékok nemzetközi tőkepiaci befektetésével foglalkozott. Az MBA megszerzését követően két és fél évet a Barclays Capital londoni irodájában fixed income sales területén dolgozott, ahol központi bankok és befektetési alapok számára kötvényeket és derivatívákat értékesített.

Földi Balázs az utóbbi másfél évben a Diageo, a világ legnagyobb szeszesital gyártójának Global Treasuryjében vezette a cég Markets and Execution desk-jét. A Commerzbank Zrt.-nél elsődleges feladata a budapesti Treasury deviza és pénzpiaci kereskedésének felügyelete, és a bank eszköz-forrás menedzsmentjének koordinációja lesz.

További karrier híreket Egyről kettőre rovatunkban olvashatnak.

Menedzsment Fórum 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!