<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p


			
		

A Budapest Bank minőségi és üzletátalakítási vezetői pozícióját januártól Tamás Péter veszi át Györgyi László korábbi vezetőtől. A Budapest Banknál eltöltött több mint egy évtizedes tapasztalatot szerzett szakember a békéscsabai Bankműveleti Központ éléről érkezett az új munkakörbe.

Tamás Péter

Tamás Péter 1997-ben csatlakozott a Budapest Bankhoz projektvezetőként, és sikerrel irányított kiemelt fontosságú vállalati kezdeményezéseket, többek között az Y2K projektet. A vállalat operációs szervezetében ezt követően kulcsszerepet játszott a folyamatok centralizálásában és a produktivitás javításában, megteremtve ezzel a Budapest Bank központi operációjának alapjait.

2002-től az anyavállalat svájci részlegénél szerzett nemzetközi tapasztalatokat a behajtás vezetőjeként, majd 2004-ben tért vissza a Budapest Bankhoz. Tamás Péter nevéhez fűződik a békéscsabai Bankműveleti Központ alapítása és fejlesztése: a 2006-ban mindössze 30 fővel megalakult központ ma mintegy 550 munkatárssal dolgozik, s ezzel mára a régió egyik legnagyobb foglalkoztatójává vált.

Új posztján Tamás Péter irányítja majd a Budapest Bank folyamat-, termék- és szervezetfejlesztését. A banknál töltött 11 év során jelentős tapasztalatot szerzett szakember felel a bank minőségügyi módszereiért.

A hitelintézet nagy hangsúlyt helyez a bankon belüli egységes ügyfélszemlélet megteremtésére, melyhez a Six Sigma, valamint a Lean minőségügyi rendszerek módszertanát használják fel, áll a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményben.

További karrierhíreket Egyről a kettőre rovatunkban olvashatnak.

Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.