2p

A Danubius Rádió kereskedelmi-vezérigazgató helyettese, Soós S. Zoltán a saját érdekeltségébe tartozó vállalatcsoport vezetőjeként, s egyben a rádió kiemelt BTL ügynökségi partnereként folytatja pályafutását. 2008. augusztus 1-től Guttengéber Csaba, jelenlegi ügynökségi értékesítési vezető veszi át a pozíciót.

Guttengéber Csaba

Soós S. Zoltán fő feladatai közé tartozott a rádió értékesítési osztályának fejlesztése, a kereskedelmi szolgáltatás színvonalának biztosítása és a három évre tervezett „rádiós” pályafutása után, utódjának kiválasztása és felkészítése, áll a társaság közleményében.

Guttengéber Csaba 2007 márciusa óta töltötte be eddigi ügynökségi értékesítési vezetői pozícióját. Korábbi munkahelyein reklámügynökségi, marketing vezetői és tanácsadói feladatokat látott el. Ezután az RMB-nél többféle média típus értékesítését menedzselte, mint például a Spektrum, MTV Europe, Rádió DeeJee, valamint indoor hálózatok és mozis reklámfelületek.

Soós S. Zoltán a 2008-as kereskedelmi szerződések lezárása után 2008. szeptember 1-ig folyamatosan adja át feladatait Guttengéber Csabának, majd ezt követően szakmai tanácsadóként 2008. december 31-ig segíti a Danubiust.

További karrier híreket Egyről a kettőre rovatunkban olvashatnak.

Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!